Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

BLOG

Mondhatnánk, hogy manapság a csapból is kovaföld folyik, sláger termék, de mi is ez és mire jó?

2017.06.14
Tovább

Sri Chinmoy (1931-2007) odaadóan szolgálta és ösztönözte az élet mélyebb jelentését megérteni vágyó embereket. Meditációs tanításai és az emberiség szolgálatának szentelt példamutató élete segítségével tárta fel mások elé, hogyan valósítható meg a belső harmónia és beteljesedés. 

2017.06.09
Tovább

A goji bogyót farkasbogyónak is hívják és már évezredek óta termesztik a Himalája völgyeiben. Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják.

2017.06.09
Tovább

A citromsavról elég sok tévhit kereng, összekeverik a borkősavval, az aszkorbinsavval, és tartósítószernek is próbálják hasznosítani... nézzünk a dolgok mögé!

2017.06.06
Tovább

Aki szeretne velünk élőben is találkozni, azt meghívjuk a XIV. Napfényes Fesztivál...

2017.05.31
Tovább