Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Aminósavak

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 850 Ft
Raktáron (23 db)
Ár 2 150 Ft
Raktáron (16 db)

Az aminosavak a fehérjemolekulák alkotóelemei, melyekre az élőlényeknek nagy szükségük van egész életük során. Bizonyos aminosavakat az állati illetve emberi szervezet is elő tud állítani, azoban léteznek olyan elemek, melyeket önmagától nem képes, ezeket nevezzük esszenciális (alapvető fontosságú) aminosavaknak. Az emberi szervezet számára 9 ilyen aminosav van: fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán és a valin. Az esszenciális aminosavtartalmuk alapján két kategóriába sorolhatjuk a fehérjéket. Elsőrendű fehérjének nevezzük azokat, melyek az összes alapvető fontosságú aminosavat kellő mennyiségben és arányban tartalmazzák, ezeket nevezzük még komplett fehérjéknek is. Azokat, amelyekből valamelyik esszenciális aminosav hiányzik, vagy nem elégséges mennyiségben van jelen benne, másodrendű fehérjének nevezzük. (Felhasznált forrás: Wikipédia)

Az Életmódkosár termékei közül választhat speciális aminosavakat tartalmazót és komplex összetételű tablettákat is, így igényeinek teljesen megfelelő készítményt tud kedvező áron beszerezni.