Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Ásványi anyagok, csont és izületiproblémák

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 790 Ft
Raktáron (29 db)
Ár 1 850 Ft
Raktáron (13 db)
Ár 1 910 Ft
Raktáron (18 db)
Ár 1 990 Ft
Raktáron (37 db)
Ár 1 990 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 3 450 Ft
Raktáron (50 db)
Ár 3 656 Ft
Raktáron (37 db)
Ár 5 390 Ft
Raktáron (27 db)
Ár 5 950 Ft
Raktáron (7 db)
Ár 6 250 Ft
Raktáron (3 db)

A csontok és az ízületek az idő előrehaladtával szerkezetileg is károsodhatnak, ha nem biztosítunk számukra megfelelő ásványi anyag utánpótlást, amit az emberi szervezet beléjük tud építeni. A különböző mozgásszervi problémákat egyrészt megfelelő testmozgással, másrészt helyes táplálkozással tudjuk megelőzni. Ez utóbbiban tudjuk nagy hasznát venni az Életmódkosár speciálisan csont és ízületi problémákra előállított ásványi anyag készítményeinek.

Hatékony megelőzési módszer nem csak időseknek, hanem aktív sportkedvelőknek is, fontos mindenkinek a megfelelő ásványi anyag utánpótlás. Emellett nem csupán prevenciókor használhatóak ezek a készítmények, hanem a tünetek (például ízületi kopással járó) enyhítésére, a rehabilitációs folyamatok felgyorsítására, a sérült részek helyreállításának megkönnyítésére.

Kiváló kiegészítés egy gyógytornával egybekötött regenerációs terápiának. Válasszon igényeinek megfelelően kalcium, magnézium, szelén, cink és egyéb speciális összetevőjű készítményeink közül, hogy minél tovább megőrizhesse egészségét, jobb sportteljesítménye, illetve zavartalanabb, energikusabb idős kora legyen.