Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

BLOG

A Mahashakti együttes december 15-17 között 3 városban tart ingyenes spirituális zenei koncertet és a meditációról előadást. Részletek: ...

2017.12.01
Tovább

Korábbi cikkünkben olvashattak a konjac liszt mibenlétéről, most a felhasználására fókuszálunk.

2017.08.25
Tovább

Mi is ez a több néven is elhíresült növényből készült liszt, amely feltűnt a bioboltok polcain?

2017.08.22
Tovább

2017 szeptember 10-én Tiszafüreden a szabadstrandon kezdődő úszással elrajtol az amatőr sportolók számára is teljesíthető feltételeket kínáló triatlon verseny.

2017.08.18
Tovább

Az akcióban szereplő kifutó termékek szavatossági ideje 3-5 hónap múlva jár le, ezért most kedvező áron lehet megvásárolni őket a készlet erejéig.

2017.08.17
Tovább