Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.899,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.899,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 4.499,- Ft rendelés esetén 1350,- Ft
4.500 - 8.899,- Ft rendelés esetén 700,- Ft a szállítási díj.

BLOG

Ezt a terméket kiemelten fontosnak tartjuk, mert szívügyünknek tekintjük, hogy segítséget nyújthassunk az arra rászorulóknak. Részletek...

2018.10.16
Tovább

A Herbafulvo essencia egy magyar fejlesztésű, kézműves, gyógynövény, fulvosav, természetes elektrolit, védett arginin és almapektin alapú étrend-kiegészítő.

2018.08.16
Tovább

Rohanó életmód mellett, a stresszes mindennapokban kevés az időnk egészségesen táplálkozni. Legalábbis ezt hittük eddig. Videófilmünket megnézve garantáltan másképp fogod ezt látni!

2018.06.22
Tovább

Amikor a sejtek meggyengülnek és elveszítik a képességet a regenerálódásra, vagy a szaporodásra, akkor ez testi tüneteket okozhat, ám hasznos tápanyagokkal megtámogathatjuk, hogy sejtjeink újra egészségesek legyenek.

2018.04.20
Tovább

A Neera kúrát több éves kísérletezéssel fejlesztette ki orvosok, természet gyógyászok, ájurvédikus orvosok egy csoportja Svájcban. A kúra lényege a cikkből megismerhető!

2018.04.19
Tovább