Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Édességek, gyümölcsszeletek

Szűkítési lehetőségek

-15% kedvezmény
Ár 114 Ft
Akciós ár 97 Ft
Nincs készleten
-29% kedvezmény
Ár 539 Ft
Akciós ár 383 Ft
Raktáron (18 db)

Szervezetünk napközben folyamatosan emészt fel energiát, melynek pótlásáról gondoskodnunk kell. Ideális esetben, a tápanyagbevitel megfelelő és a nap folyamán egyenletesen el van osztva. Azonban egy-egy megterhelőbb időszak után szervezetünk energiaszintje jelentősen csökkenhet. A gyors energiapótlást édességekkel, szőlőcukorral illetve gyümölcsszeletekkel oldhatjuk meg a leggyorsabban. Webáruházunkban egészséges megoldást talál az energiapótlásra.

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a népszerű szőlőcukrok mellett egészséges gyümölcsszeletekből is választhasson kedvére. Gyümölcsszeleteink ízvilága változatos, a vörös gyümölcsök mellett mogyoró, dió, mandula, csokoládé ízű termékeket is talál. A klasszikus gabonaszeleteken túl, halva szeletek és csokoládéba mártott gyümölcsök is várják. Legyen szó Paleo, vagy Bio édességről, nálunk biztosan talál ínyére valót.