Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Események

A Mahashakti együttes december 15-17 között 3 városban tart ingyenes spirituális zenei koncertet és a meditációról előadást. Részletek: ...

2017.12.01
Tovább

2017 szeptember 10-én Tiszafüreden a szabadstrandon kezdődő úszással elrajtol az amatőr sportolók számára is teljesíthető feltételeket kínáló triatlon verseny.

2017.08.18
Tovább

Szeretettel meghívunk egy különleges zenei csemegére, melyre a belépés díjtalan. Vigyor

2017.07.28
Tovább

Aki szeretne velünk élőben is találkozni, azt meghívjuk a XIV. Napfényes Fesztivál...

2017.05.31
Tovább

Magyarország az idén huszadik alkalommal kapcsolódik be az európai országokat összekötő váltóba. A Peace Run (Békefutás) a világ legnagyobb váltófutása, amelynek célja, hogy a sport összekovácsoló ereje által fejlessze az egyének, közösségek és nemzetek közötti békét és barátságot.

2017.05.10
Tovább