Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Fogyás, anyagcsere

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 590 Ft
Raktáron (20 db)
Ár 1 850 Ft
Raktáron (11 db)
Ár 1 890 Ft
Raktáron (7 db)
Ár 2 612 Ft
Raktáron (14 db)
Ár 2 990 Ft
Raktáron (4 db)

A hosszú távon folytatott túlzott tápanyagbevitel rányomja a bélyegét az emberi szervezetre. Nem csupán az éppen aktuális trendnek megfelelni akarás, de még inkább az egészséges életmód miatt fontos odafigyelnünk a megfelelő testsúly elérésére és megtartására. A genetikai adottságok mellett az étrendünk és mozgási kultúránk is meghatározó szerepet tölt be a testsúlyunk alakulásában.

Ha változtatni szeretnénk rajta, akkor annak elengedhetetlen része az életmódbeli váltás, a kevesebb tápanyagbevitel. De szerencsére ezt a harcot nem kell egyedül megvívnia senkinek: az anyagcserét szabályozó készítmények nagy segítség azok számára, akik rövidebb idő alatt szeretnének látványos eredményeket elérni. Emellett pedig az energiaszegény táplálékokkal csökkenthető az éhségérzet, miközben nem viszünk be plusz energiát a szervezetünkbe. Így a fogyási folyamatot nem hátráltatjuk és jóízű táplálékokkal tehetjük színesebbé, gazdagabbá a diétánkat.

Sok termék kapható az Életmódkosár kínálatában melyek kizárólag természetes összetevőkkel segítik a fogyást. Azok is megtalálják számításukat, akik a mesterséges anyagokat kerülni szeretnék.