Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Gabonák, pelyhek, hüvelyesek

Szűkítési lehetőségek

Ár 311 Ft
Nincs készleten
Ár 352 Ft
Raktáron (50+ db)
-22% kedvezmény
Ár 503 Ft
Akciós ár 390 Ft
Raktáron (47 db)
Ár 524 Ft
Raktáron (9 db)
-8% kedvezmény
Ár 546 Ft
Akciós ár 505 Ft
Raktáron (29 db)
Ár 581 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 620 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 623 Ft
Raktáron (50+ db)
-43% kedvezmény
Ár 629 Ft
Akciós ár 356 Ft
Raktáron (50+ db)
-4% kedvezmény
Ár 636 Ft
Akciós ár 608 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 666 Ft
Raktáron (50+ db)
-24% kedvezmény
Ár 683 Ft
Akciós ár 517 Ft
Raktáron (34 db)
Ár 743 Ft
Raktáron (43 db)

A különböző gabonák, pelyhek és hüvelyesek egyaránt táplálóak mind főételként reggel, mind pedig köretként az ebédnél. Reggelire teljes értékű müzli vagy gabonapehely, esetleg egy finom, friss vagy aszalt gyümölcsökkel és magvakkal gazdagított zabkása tökéletes napindítók. Egészségesek, laktatók és nem emelik meg drasztikusan a cukorszintet, így elmarad az úgynevezett „kaja kóma” is.
A különböző gabonák, és hüvelyesek, mint a török rizsként is ismert bulgur kiváló köretként szolgál, mellyel kiváltható a burgonya vagy a rizs. Ezáltal étkezésünk is változatosabbá válik, amit szervezetünk is meghálál. A bulgurban kevés a zsír, és kitűnő növényi fehérjeforrás. Kínálatunkban továbbá megtalálható a másik kedvenc köretnek való gabona a kuszkusz is, amely értékes antioxidáns vegyületeket és tápanyagokat tartalmaz. Ugyanakkor, a legújabb szuperfood, a quinoa is, melyből akár puding is főzhető és már az inkák is előszeretettel fogyasztották és a gluténmentes étrend egyik elengedhetetlen eleme.
Válogasson kedvére kínálatunkban és tegye változatosabbá étrendjét egészséges alapanyagok felhasználásával.