Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Gyógynövények, kivonatok

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 850 Ft
Raktáron (18 db)
Ár 1 850 Ft
Raktáron (46 db)
Ár 1 890 Ft
Raktáron (15 db)
-3% kedvezmény
Ár 2 290 Ft
Akciós ár 2 230 Ft
Raktáron (5 db)
Ár 2 390 Ft
Raktáron (9 db)
Ár 2 590 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 2 867 Ft
Raktáron (4 db)
Ár 2 990 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 3 290 Ft
Raktáron (19 db)

A gyógynövények a legősibb elemei a betegségek kezelésének és megelőzésének. Az emberek már az ősidők óta használtak különböző növényekből készült szereket, és ezeknek a mai napig nagy szerepük van a gyógyításban és a megelőzésben is. Az egyik legnagyobb előnye a gyógynövény készítményeknek és kivonatoknak, hogy természetes alapanyagokat használnak fel előállításukhoz.

A különböző növények hatóanyaguktól függően más-más betegségek gyógyítására használhatóak. A téli megfázós időszak átvészelésére, fejfájásra, gyomorbántalmakra, székelési nehézségekre illetve heveny székelésre egyaránt megoldást kínáló termékeket is talál kínálatunkban. Továbbá az anyagcserét, emésztést általánosan segítő termékeket, a szervezet szénhidrát illetve cukor egyensúlyának megteremtését segítő készítmények is kaphatóak. A húgyúti és prosztatapanaszok is kezelhetőek megfelelő gyógynövényeket kombináló kapszulákkal.

Egyes kivonatoknak a szépségmegőrzésben van jelentős szerepük, míg mások a szív és érrendszeri megbetegedéseket segítik megelőzni.

Olvassa el termékeink részletes leírását, hogy tájékozódhasson a hatásmechanizmusukról.