Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.899,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.899,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 4.499,- Ft rendelés esetén 1350,- Ft
4.500 - 8.899,- Ft rendelés esetén 700,- Ft a szállítási díj.

Arkoroyal Zöld propolisz ampulla – 20x10ml

Cikkszám: 566077
Ár 7 120 Ft
Raktáron (4 db)
Termékleírás

Termékleírás

Az Arkoroyal Green Propolis ampulla hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer optimális működéséhez, illetve segítséget nyújthat a szervezet védekezőképességének erősítésében.

Propolisz

Bizonyított  a propolisz fertőtlenítő, baktériumölő- és baktérium-szaporodásgátló tulajdonsága. Elősegítheti a sebek gyógyulását, a szöveti regenerációt, a hegképződést. Hatásos lehet torok-, garat-, gége-, orrüreg-, arcüreg gyulladás, orrgarat hurut terápiájában is. A mézet előállító méhek termelik, a természetben található egyik legerősebb antibiotikum. Külsőleg és belsőleg is használható, különösen légúti megbetegedésekre, torokfájásra, arcüreg gyulladásra, szájsebekre, valamint többféle herpesz és gyomorfekély ellen javasolható. Gyorsan enyhítheti a meghűléses, felfázásos tüneteket, növelheti a szervezet ellenálló képességét, gyorsíthatja a sebek gyógyulását, a hegképződést, fekélyek gyógyításában is eredményes. Immunerősítő tulajdonsága mellett a vérnyomásra is jótékony hatással lehet.

Arkoroyal Zöld propolisz ampulla

A garantáltan színezékmentes, tartósítószer-mentes és alkoholmentes Arkoroyal Green Propolis a brazil zöld propolisz, méz, echinacea egyedi keveréke, ampulla formájában. Alkalmazása segít a szervezetnek megőrizni természetes védekezőképességét és ellenállni a téli betegségeknek. Fogyasztása télen ajánlott, 20 napos kúra keretében. Kizárólag felnőttek részére.

Összetevők:

Kasvirág (Echinacea purpurea (L.) Moench.) gyökér kivonat – Narancslé (Citrus sinensis (L.) Osbeck) koncentrátum – Méz – Emulgeálószer: akácgumi – Zöld propolisz kivonat – Acerolalé (Malpighia glabra L.) koncentrátum.

Tápanyagok:

  • Kasvirág gyökér kivonat 7,8 mg
  • Zöld propolisz kivonat 300 mg

Alkalmazása:

Vegyen be 1 ampullát reggel, ideális esetben reggeli előtt,egy pohár vízben vagy gyümölcslében feloldva (200 ml).A terméket évente többször is alkalmazhatja,különösen évszakok változáskor.

Kapcsolódó termékek
Ár 4 190 Ft
Raktáron (3 db)
Ár 3 150 Ft
Raktáron (13 db)
Ár 890 Ft
Raktáron (22 db)
Ár 4 810 Ft
Raktáron (11 db)