Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Juvo (nyers turmixitalpor)

Szűkítési lehetőségek

Egészséges és ízletes táplálék 55 összetevővel!
A Juvo rengeteg fontos természetes, organikus művelésből származó komponense (például gyógyfüvek, tengeri alga, gyümölcs- és zöldségfélék, gombák) hozzájárulnak a teljes, egészséges étrendhez, magas rost és növényi tápanyag tartalmuknak köszönhetően kifejezetten jó hatással vannak a vitalitásra, emésztésre, az egész szervezetre.

Ár 422 Ft
Nincs készleten
-15% kedvezmény
Ár 9 129 Ft
Akciós ár 7 760 Ft
Raktáron (50+ db)
-15% kedvezmény
Ár 10 348 Ft
Akciós ár 8 796 Ft
Raktáron (50+ db)

Egy modern technológia, a liofilizálás (fagyasztva szárítás) alkalmazása a Juvo előállításában lehetővé teszi, hogy feldolgozás közben az alapanyagok csupán minimális mértékben (~ 2%) veszítsenek tápanyagtartarlmukból, ami más feldolgozási módokhoz képest nagyon jó mutató.

A Juvo ideális a teljes értékű táplálkozáshoz

Ami azt jelenti, hogy magas növényi tápanyagtartalmú összetevőkből áll, és nem tartalmaz mesterséges színezéket illetve ízesítőket, valamint glutén-, szója- és laktózmentes. A teljes értékű táplálkozás segít a szervezetnek az egészség megőrzésében, fogyasztásával a szervezet védekezőképessége javítható, de fontos megemlíteni, hogy nem gyógyszer.