Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Konzervek, növényikrémek

Szűkítési lehetőségek

Ár 334 Ft
Raktáron (25 db)
Ár 334 Ft
Raktáron (1 db)
Ár 421 Ft
Raktáron (13 db)
Ár 463 Ft
Raktáron (4 db)
Ár 463 Ft
Raktáron (12 db)
Ár 506 Ft
Raktáron (14 db)
Ár 523 Ft
Raktáron (6 db)
Ár 575 Ft
Raktáron (2 db)
Ár 584 Ft
Raktáron (4 db)
Ár 1 085 Ft
Raktáron (13 db)

Az ételek tartósításának egyik legelterjedtebb módja a konzerválás. A konzervipari termékek tartósítószereinél is fontos tényező, hogy minél természetesebb, egészségre nem káros anyagokat használjanak fel. Webáruházunkban Bio konzervek közül választatja ki a szükséges zöldségeket, melyekből ízletes ételeket készíthet, növényi krémjeink ízletes, természetes ízei pedig hozzájárulnak az egészséges reggelikhez és vacsorákhoz.

Vegetáriánus pástétomaink a húsmentes életvitelbe könnyedén beépíthetők, valamint az édesszájúak is megtalálhatják számításukat 100% mogyorókrémünkkel. Az egészsége megőrzéséhez fogyasszon természetes alapanyagú, alacsony kalóriatartalmú ételeket, így biztos lehet benne, hogy a kiegyensúlyozott élethez szükséges feltételek nagy részét biztosítja szervezete számára. Legyen szó növényi krémekről, vagy konzervekről, válasszon termékeink közül, válassza az egészséges életmódot.