Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Konzervek, növényikrémek

Szűkítési lehetőségek

-6% kedvezmény
Ár 463 Ft
Akciós ár 436 Ft
Raktáron (3 db)

Az ételek tartósításának egyik legelterjedtebb módja a konzerválás. A konzervipari termékek tartósítószereinél is fontos tényező, hogy minél természetesebb, egészségre nem káros anyagokat használjanak fel. Webáruházunkban Bio konzervek közül választatja ki a szükséges zöldségeket, melyekből ízletes ételeket készíthet, növényi krémjeink ízletes, természetes ízei pedig hozzájárulnak az egészséges reggelikhez és vacsorákhoz.

Vegetáriánus pástétomaink a húsmentes életvitelbe könnyedén beépíthetők, valamint az édesszájúak is megtalálhatják számításukat 100% mogyorókrémünkkel. Az egészsége megőrzéséhez fogyasszon természetes alapanyagú, alacsony kalóriatartalmú ételeket, így biztos lehet benne, hogy a kiegyensúlyozott élethez szükséges feltételek nagy részét biztosítja szervezete számára. Legyen szó növényi krémekről, vagy konzervekről, válasszon termékeink közül, válassza az egészséges életmódot.