Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Lekvárok, befőttek

Szűkítési lehetőségek

A gyümölcsök fontos szerepet töltenek be életünkben. Segítségükkel fontos rostokhoz, tápanyagokhoz jutunk, mindezt úgy, hogy ízükkel kényeztethetjük magunkat. A gyümölcslekvárok és befőttek nem csak télen fogyaszthatók. Ételeink, sőt, reggeli vajas kenyerünk kiváló kiegészítői is lehetnek. Azonban ezeknél a termékeknél is fontos, hogy minél természetesebb alapanyagokat tartalmazzanak.

A nálunk található lekvárok édesítőszere xilit (nyírfacukor), amely lehetővé teszi, hogy súlyproblémákkal, diabétesszel küzdő vásárlóink is önfeledten élvezhessék a gyümölcsös lekvárok ízét. Lekvárjaink több ízben kaphatók. A népszerű sárgabarack és szilvalekvár mellett erdei gyümölcsös ízeket is találnak. Családja egészségért nem kell nagy áldozatokat hoznia. Válasszon minél természetesebb alapanyagokból készült élelmiszereket.