Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Lisztek, lisztkeverékek, keményítők

Szűkítési lehetőségek

-5% kedvezmény
Ár 308 Ft
Akciós ár 294 Ft
Nincs készleten
-22% kedvezmény
Ár 396 Ft
Akciós ár 308 Ft
Raktáron (50+ db)
-39% kedvezmény
Ár 436 Ft
Akciós ár 268 Ft
Raktáron (50 db)
Ár 622 Ft
Raktáron (50+ db)
-8% kedvezmény
Ár 649 Ft
Akciós ár 594 Ft
Raktáron (50+ db)
-30% kedvezmény
Ár 1 081 Ft
Akciós ár 759 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 469 Ft
Raktáron (31 db)
-37% kedvezmény
Ár 2 108 Ft
Akciós ár 1 338 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 3 121 Ft
Raktáron (50+ db)

Napjainkban mindenhol azt lehet hallani, hogy a finom, vagy más néven búzaliszt és a belőle készült ételek mennyire károsak az egészségre. Ez így igaz, ám akkor mivel lehet vagy érdemes helyettesíteni a finomlisztet a konyhában? Nos, erre gazdag liszt és lisztkeverék kínálatunkban számtalan alternatívát nyújtunk önnek.  Nálunk megtalálhat olyan egzotikusan hangzó, paleo liszteket is, mint például a zöld banán liszt, melyet kiválóan használhatunk a normál liszt helyettesítésére, sőt még kevesebb is kell belőle. Említhetnénk még a szintén paleo és gluténmentes étkezés másik kedvelt lisztjét, a kókuszlisztet is, melynek elsőre ugyan fura az állaga és az íze, hiszen a kiszárított kókusz húst ledarálva készítik el. A kókuszliszt sajátossága, hogy rengeteg folyadékot képes magába szívni, épp ezért kis mennyiség is elegendő belőle, illetve más lisztekkel is jól keverhető. Továbbá vásárolhat még nálunk mandula és gesztenye lisztet, melyek süteményekhez kiválóak, és a velük készült sütemények szénhidrát tartalma elenyésző.