Mi fán term a JOY DAY?

Miért szeretnénk, ha megismernék?

Mert Magyarországon három felnőttből kettő túlsúlyos vagy elhízott – ezt mutatta ki az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által készített állapotfelmérés (2018 február 11-i hír). 2011-ben még 11. helyen álltunk a világ országai között 18,8-as testömegindexxel (Ha a testtömegindex (BMI) 30 vagy több, az elhízott kategória; BMI = testsúly osztva a testmagasság négyzetével). 2015-ben már a nem éppen hízelgő 4. helyre tornásztuk fel magunkat, miközben az index elérte a 30-at. A világrangsort az Egyesült Államok vezeti Mexikó és Új-Zéland előtt.
Az elhízás számos okra vezethető vissza, ezek egyike a nem kielégítő emésztési folyamat, ami az emésztőrendszerben található hasznos és káros baktériumok arányának eltolódása miatt jön létre. Ha a hasznos baktériumok vannak túlsúlyban, akkor jól érezzük magunkat a "bőrünkben", energikusak és koncentráltak vagyunk. Amikor azonban a káros baktériumok kerülnek túlsúlyba, fáradékonyabbak leszünk, dekoncentráltak, emésztésünk zavarokat szenved, felfúvódások, hasmenések, szorulások váltják egymást, miközben a szervezetünk az elégtelen tápanyag felszívódás miatt gőzerővel próbál zsír elraktározni a későbbi energia visszanyerés érdekében. Sajnos ezzel párhuzamosan sok méreganyag is lerakódik.
Mivel az emésztőrendszerben mindenképpen jelen vannak baktériumok, nekünk kell segíteni szervezetünknek eltolni az arányt a hasznos baktériumok irányába. Ezt leegyszerűsítve kétféle módon tehetjük meg. Az egyik, hogy jelentősen növeljük a bevitt táplálékban az élő összetevők arányát, például nyers zöldségekkel és gyümölcsökkel, olajos magvakkal. Ezek elősegítik a hasznos baktériumok szaporodását. Saját lustaságunk a legfőbb akadálya ennek a módszernek. A másik mód, amikor célzottan, hasznos baktériumokat viszünk be az emésztési folyamatba, probiotikumok segítségével. A legköltséghatékonyabb mód erre a JOY DAY! Ráadásul nem igényel extra erőfeszítést az ember részéről.

Mi is ez a JOY DAY?joy-day-probiotikus-ital.jpg

A JOY DAY egy probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával.
Egy speciális eljárásnak köszönhetően, 16 féle hasznos baktérium törzset tartalmaz magas koncentrátumban, ami segít helyreállítani a bélflóránkat, ezáltal az anyagcsere folyamatok helyreállításában, illetve diszbiózisos gonddal küzdők számára kiemelkedően hatékony.

A terméket különösen ajánljuk:

— fáradékonyság,
— emésztési problémák,
— karcsúsító és/vagy méregtelenítő kúra esetén,
— ha helyre állítaná a bélflórát egy antibiotikum kezelés, vagy kemoterápia után,
— ha glutén-érzékeny,
— ha vegetáriánus, vagy vegán étrendet követ.

A JOY DAY termékről annak termékleírásából még több hasznos ismeretet szerezhet.

Egészségére!