Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Neera szirup termékek

Szűkítési lehetőségek

Tisztítás a testben és a lélekben; belső erőnk felfedezése, akaraterőnk próbája. Apró lépések egy boldogabb élethez - merjünk elindulni felé ....


A Neera szirup próbál segíteni elindulni ezen az úton, és általa a méregtelenítést új oldaláról ismerheti meg. A Neera sziruppal végzett kúra ideje alatt a szervezet minden szükséges ásványi anyagot és vitamint megkap.
A Neera szirupokkal a méregtelenítés nem csupán egy kúra, inkább egy ösvény az egészségesebb élet felé, melyen végighaladva a szervezetünket megszabadítjuk a salakanyagoktól és mérgektől, amik hosszú ideje gyűltek benne.
Fontos tulajdonsága, hogy teljesen természetes, pálmaszirupból és juharszirupból készül, így nem kell aggódni a mesterséges színezékek, ízfokozók és tartósítószerek miatt.
Bővebb információkat a www.neera.hu oldalon olvashat (http://neera.hu/a-kura/), de legjobb, ha személyesen győzödik meg a Neera szirup jótékony hatásairól. Öné az első lépés