Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.899,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.899,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 4.499,- Ft rendelés esetén 1350,- Ft
4.500 - 8.899,- Ft rendelés esetén 700,- Ft a szállítási díj.

Neera pálma- és juharszirup 500ml, Madal Bal szirup

Cikkszám: 560250
Tulajdonságok
Ár: 6 811 Ft
Akciós ár 5 625 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás
Neera méregtelenítési módszer a külföldön a Master Cleanse néven ismert léböjtkúra továbbfejlesztett változata. Beyoncé és más világhírű sztárok is lelkendeztek pozitív hatásairól. Svájcban fejlesztették ki, kiváló minőségű kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Harminc év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának. Segítségével lehetővé válik az éhezésmentes léböjt, mely akár két hétig is minden probléma nélkül eltarthat, megszabadítván a szervezetet minden káros salakanyagtól és súlyfeleslegtől.
A Neera szirup a Madal Bal saját előállítású prémium terméke.
 
Készült: Juhar szirup (65%), Pálma szirup (35%)
Használható édesítőszerként: turmixokba, süteményekbe vagy frissítő italként.
Elkészítési javaslat:
1,5dl neeraszirupot, 1,5dl citromlével, 1 mokkáskanálknyi cayenne borssal és 1,7 liter vízzel keverjen össze. Igy egy kellemes ízű és nagyon tápláló italt készíthet, mely egész napra biztosítja a munkához és a mozgáshoz szükséges energiát.
A frissítő ital javasolt napi fogyasztása: 2 liter.
 
További információkért látogasd meg a termék hivatalos oldalát: www.neera.hu
 
Ha bármilyen kérdésed van a Neera tisztítókúráról, látogass meg bennünket a Facebookon a Neera márkaoldalon, ahol privát üzenetként vagy hozzászólásként felteheted kérdéseidet, megoszthatod másokkal tapasztalataidat, mi pedig segítünk abban, hogy minden fontos információhoz hozzájuss.
Ha tetszik, dobj egy like-ot az oldalunkra:
Érdekel mások véleménye, tapasztalatai? Olvasd el a sikertörténeteinket (Facebook)
 
Hallgasd meg Polyák Lilla történetét is a Neerával a Youtube-on.
 
 
Kapcsolódó termékek
Ár 297 Ft
Raktáron (50+ db)