Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
12.000,- Ft felett
ingyenes
Minden 12.000,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 5.999,- Ft rendelés esetén 1790,- Ft
6.000 - 12.000,- Ft rendelés esetén 990,- Ft a szállítási díj.

Probiotikum koncentrátum, Erdei gyümölcsmix 500ml

Cikkszám: 560312
Ár: 4 905 Ft
Akciós ár 4 761 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás

JOY DAY BIO PROBIOTIKUS ITAL KONCENTRÁTUM ERDEI GYÜMÖLCSMIX 500ml

Élő élelmiszer
Támogatja a szervezet jó bélflóráját és méregtelenítését.

GLUTÉNMENTES, CUKORMENTES, ÉDESÍTŐSZERMENTES,

PASZTŐRÖZETLEN, ÉLŐ BAKTÉRIUM-KULTÚRÁKKAL

Miért a JOY DAY Probiotikus ital? Mert…

- az elismert prof. Zbigniew Religi fejletsztette ki

- A termék ökológiai  (BIO) bizonyítvánnyal rendelkezik,
- A „Wielkopolska Minőségi Díj” kitüntetettje (2014),
- A „Good Lubuskie” (2014) 1. hely az élelmiszer kategóriában.
- A „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT 2015” tanúsítvány díj győztese

A fermentált élelmiszerek jelentős mennyiségű probiotikus baktériumot tartalmaznak, amelyek elősegítik az emésztést, támogatják az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését is. Ezen kívül a baktériumok tevékenységének eredményeképp az összetett tápanyagok könnyebben felszívódó kisebb egységekre bomlanak. A JOY DAY probiotikus ital többlépcsős – kaszkád – fermentációs eljárással1 készült, így élő baktérium kultúrája számos különböző törzsből épül fel, magas élőcsíra-szám jellemzi, különösen kedvező összetételű, a tápanyagok pedig a különféle baktériumoknak köszönhetően rendkívül jól hasznosuló formában találhatók meg benne.

A termék redoxipotenciálja rendkívül alacsony. 20x alacsonyabb, mint az ásványvízeknek.

(A redoxipotenciál egy vizsgált anyag redukáló és oxidálható anyagainak arányát és mennyiségét mutatja meg. A baktériumok „táptalajaként” szolgáló „közeg” annál kisebb redoxipontenciállal rendelkezik, minél több a benne található baktérium. A redoxpotenciál csökkenése a MicroTester berendezéssel jól követhető.)

Az élő baktérium-kultúrákat tartalmazó ital probiotikus tulajdonságai és jótékony hatása segít a szervezet mikrobiom-rendszerének helyreállításában. A mikrobiom az emberi testben élő kommenzalista, szimbionta és patogén mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer. Ezek a baktérium-kulturák a bélflóra-védelem természetes alkotórészei. A jól működő bél-baktériumflórák közvetve jó hatással vannak az immunrendszerre és gátolják a mikrobiológiai kórokozókat.

Kinek ajánlott a JOY DAY Probiotikus ital?
- cukorbetegeknek és glutén-mentes étrendet követőknek;
- idősebb emberek számára;
- 3 évesnél idősebb gyermekek számára;
- laktóz-intoleranciával élőknek, vagy akik más okból nem fogyasztanak tejterméket;
- karcsúsító, vagy méregtelenítő kúrák alkalmával;
- vegetáriánusoknak és vegánoknak a táplálék kiegészítéseként;
- antibiotikum kezelés- és kemoterápia után.
 

A JOY DAY ital-koncentrátumot, összetételének köszönhetően különösen ajánljuk:
méregtelenítő kúrák után, hepatitisz-fertőzés kiegészítő kezelésére, az időseknek és a lábadozóknak. A benne található komponensek, vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok jelentősen támogatják a szervezetet, valamint késleltetik a sejtek öregedési folyamatait.

Az emberi táplálkozással és dietetikával foglalkozó szakemberek véleménye szerint a JOY DAY probiotikus italt a napi étrend részeként ajánlott fogyasztani.

Az ital összetevői jó hatással lehetnek:
 - az emésztésre;
- a szervezet általános immunitásának erősítésére;
- a toxinok eltávolítására;
- anyagcsere folyamatokra;
- a vérkeringés és az erek megerősítésére;
- ürítési zavarok és gázosodás (puffadás) szabályozására;
- a szabad gyökök semlegesítésére;
- a sejtek öregedési folyamatainak késleltetésére.

Összetevők:  élő, probiotikus baktériumkultúrák folyékony keveréke (min. 2x107 cfu/ml), fermentált gyógynövények és zöldségkivonatok (20%) [fekete ribizli (Ribes nigrum) levél (16.7%), földi szeder (Rubus fruticosus) levél (16.7%), erdei szamóca (Fragaria vesca) levél (16.7%), mezei zsurló (Equisetum arvense) (16.7%), fekete ribizli (Ribes nigrum) (16.6%) földi szeder (Rubus fruticosus) (16.6%)], almalé (20%) több törzsből álló probiotikus élő baktériumkultúra, (min 2*107 CFU/ml): Lactobacillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, L. fermentum LF2, Bifi dobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1 MDX, Streptococcus thermophilus Z57, S. thermophilus 9 Y, L. casei 101/37.

A koncentrátumban található kolóniák nagy baktericid aktivitással rendelkeznek, ellenállnak a mikroorganizmusoknak, a patogén mikroorganizmusoknak (Pseudomonas aeruginosa), amelyek fertőzéseket okozhatnak az immunrendszer nem megfelelő védekezőképessége esetén, továbbá a virulense az élelmiszer-eredetű fertőző kórokozó, a liszterózist okozó baktériummal (Listeria monocytogenes) szemben, a Salmonella okozta ételmérgezéssel szemben, a számos fertőzésért felelős Staphylococcus aureus-szal (aranysárga színű baktérium) szemben, amely; Escherichia Coli (E-coli) virulenseivel szemben, mely szintén számos fertőzésért és betegségért felelős, mint például a gasztroenteritisz, húgyúti fertőzések és meningitiszt. Ritkábban okozhatnak hemolítikus urémiás szindrómát, peritonitiszt, masztitiszt, szeptikémiát és Gram-negatív pneumoniát.

Jól alkalmazható operációk után, vagy nosocomialis pneumonia (kórházi tartózkodásból szerzett tüdőgyulladás) és antibiotikumokkal (sztreptomicinnel és tetraciklin) szembeni rezisztencia esetén, valamint hatékony védelmet biztosít a patogén gombákkal szemben, melyek mikotoxinokat termelnek és gyengítik a probiotikus baktériumok túlélési esélyeit az emberi emésztőrendszerben.

Segíti az emésztőrendszer természetes baktériumflórájának helyreállítását.

Javasolt felhasználás:

Felnőttek: 3 x  10 ml naponta. Szükség esetén 3 x 15ml naponta 100 ml vízben hígítva.

Gyermekek: 3 év felett: 3 x 5 ml naponta 50 ml vízben hígítva.

Legjobb étkezés közben fogyasztani.

 - Élő tejsavtermelő baktériumokat tartalmaz

Tárolása:

Eredeti lezárt csomogolásban, hűvös sötét helyen. A palack felbontása után 30 napon belül fogyasztható.

Származási hely: EU

Fogyasztás előtt felrázandó!

 


1. A többlépcsős fermentáció egy modern, biotechnológiai eljárás, melyet úgy vezetnek le, hogy a különböző baktérium-kolóniákat több lépésben szaporítják és adják egymáshoz. Ezzel egy nagyon komplex rendszer építhető fel.

2.CFU – Colony Forming Unit – Kolónia Képző Egység

 

Kapcsolódó termékek
Ár 4 905 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 517 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 6 890 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 4 905 Ft
Raktáron (50+ db)