Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
12.000,- Ft felett
ingyenes
Minden 12.000,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 5.999,- Ft rendelés esetén 1390,- Ft
6.000 - 12.000,- Ft rendelés esetén 990,- Ft a szállítási díj.

A Védák

Cikkszám: B091
Ár: 800 Ft
Akciós ár 600 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás
Minden hindu, függetlenül attól, miben hisz és milyen típusú szellemi rendszert követ, a Védikus Risik bölcsességét a hindu spiritualitás forrásának, a Védákat vallása legszentebb szentírásainak, a Védikus kultúrát pedig az indiai kultúra táptalajának tekinti. De annak ellenére, hogy a Védákat nagy tiszteletben tartják és kitartóan tanulmányozzák, legbelsőbb jelentésük még Indiában is elveszett mind a papok, mind az írástudók számára. A Védikus költészet nyelvezete és képei, a tudatosság és a létezés több síkján egyidejűleg is jelentőséggel bíró szimbolizmusa a legtöbb olvasó számára érthetetlen. Nyugaton a Védikus kor vallását nem igazán tekintik többnek, mint egy naiv természetimádatnak, és mivel a tudósok nem ismerték fel, hogy egy teljesen kifejlett jógarendszeren alapulnak, ezért nem tudták megérteni a Védikus mantrák, a Védikus áldozat és Védikus istenek valódi jelentőségét. Bár Sri Chinmoy az eredeti szanszkrit nyelven tanulmányozta a Védákat, nem tudományos szempontból közelíti meg őket, és nem is az ortodox vallási hagyomány dogmatikai szempontjából beszél róluk. Egy nagy Jógi intuíciójával meghaladja ezen szentírások külső kulturális formáit, és behatol az általuk megtestesített spiritualitás lényegébe. A Védikus bölcsek tapasztalataival teljes mértékben rendelkezik, és belépve a Védák lelkébe, kihozza mélységeikből a legmélyebb igazságokat, amelyeket tartalmaznak, és ezeket az igazságokat felajánlja e könyv olvasóinak.
Kapcsolódó termékek
-25% kedvezmény
Ár 990 Ft
Akciós ár 743 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 1 000 Ft
Akciós ár 750 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 1 500 Ft
Akciós ár 1 125 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 2 400 Ft
Akciós ár 1 800 Ft
Raktáron (50+ db)