Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
12.000,- Ft felett
ingyenes
Minden 12.000,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 5.999,- Ft rendelés esetén 1390,- Ft
6.000 - 12.000,- Ft rendelés esetén 990,- Ft a szállítási díj.

Az öröm szárnyai+CD

Cikkszám: B014
Ár: 2 500 Ft
Akciós ár 1 875 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás
A könyvben Sri Chinmoy rámutat arra, hogy eredendően isteni lények vagyunk, és arra ösztönöz, hogy fedezzük fel a szívünk mélyén rejlő béke, fény és szeretet forrását. A szív minőségeit előtérbe hozva érhetünk el életünkben valódi elégedettséget és belülről fakadó, tiszta örömöt. A könyvből megismerhetjük és megérthetjük belső életünk törvényszerűségeit, új fényben láthatjuk önmagunkat, valamint a világhoz fűződő kapcsolatunkat. Megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk át a félelmet bátorsággá, a kétséget hitté, az aggodalmat magabiztossággá, az irigységet egységérzéssé. Megtudhatjuk mit tehet értünk a vidámság, a lelkesedés, a türelem és a remény, hogy miért érdemes szeretni és belső életünkre jobban odafigyelni.
"Mindannyian keresők vagyunk, és a célunk ugyanaz: belső békét, fényt és örömöt elérni, elválaszthatatlanul eggyé válni Forrásunkkal, valódi elégedettséggel teli életet élni."
Ebben a művében Sri Chinmoy – a spirituális élet számos területét érintve – megmutatja, hogyan valósítható meg ez a cél. A könyvet a benne szereplő anekdoták, történetek és versek teszik még érdekesebbé és teljesebbé.
Témakörök
Örömben élni
Meditáció: kulcs a belső élethez
Kétség-méreg és hit-nektár
Félelem-ellenség és bátorság-hős
Az alázatosság kincse
Hogyan jussunk el az aggodalomtól a magabiztosságig
A szeretet hatalma
Az irigység-láztól az egység-szívig
Két gyors futó - a vidámság és a lelkesedés
A részvét alászállta
A türelemfa gondozása
Az új remény fuvallata
Béke: visszatérés a Forráshoz
Életre szóló barátaink - az egyszerűség és az őszinteség
A tisztaság hófehér virága
A fény tánca
Az öröm szárnyai
Oldalszám: 172
Kapcsolódó termékek
-25% kedvezmény
Ár 1 390 Ft
Akciós ár 1 042 Ft
Raktáron (34 db)
-25% kedvezmény
Ár 1 600 Ft
Akciós ár 1 200 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 700 Ft
Akciós ár 525 Ft
Raktáron (12 db)
-25% kedvezmény
Ár 800 Ft
Akciós ár 600 Ft
Raktáron (50+ db)