Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
12.000,- Ft felett
ingyenes
Minden 12.000,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 5.999,- Ft rendelés esetén 1390,- Ft
6.000 - 12.000,- Ft rendelés esetén 990,- Ft a szállítási díj.

India csoda-lakomái, indiai spirituális mesterek történetei

Cikkszám: B038
Ár: 1 300 Ft
Akciós ár 975 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás
"Úgy döntöttem, hogy elmesélek néhány hagyományos történetet, amit Indiában jól ismernek az emberek. Ezeket a történeteket nem én találtam ki. Spirituális mesterekről szólnak, akik olyan könnyedén és gyakran szemléltették okkult erejüket, mint ahogy mi vizet iszunk. Én azok közé tartozom, akik nem értékelik a csodákat, mert a csodák elég gyakran csak a kíváncsiságot táplálják. A kíváncsiság és a törekvés között pedig hatalmas szakadék tátong. Ugyanakkor vannak spirituális mesterek, akik úgy gondolják, hogy az embernek akkor is tanácsos elkezdenie a spirituális utazást, ha azt kíváncsisággal kell elkezdenie. Végül ugyanaz az ember be fog lépni a valódi törekvés világába.
Az okkultisták néha be akarják bizonyítani, hogy nem korunk tudományáé az utolsó szó Isten teremtését illetően. Meg akarják mutatni, hogy a belső világ határtalan kincsei könnyűszerrel elhallgattatják az emberiség és a külső világ vívmányait. Csak hogy tudjuk, amit mi csodának nevezünk, az az érzékeinken túli világban mindennapos esemény. Belsőleg tanulhatunk ezektől a nagy mesterektől, lenyűgöző csodáikból, lélekemelő életükből. Ezért gondoltam, hogy elmondom ezeket a történeteket."
Sri Chinmoy
A történetek a következő mesterek életéből valók
Troilanga Szvámi
Sri Rámakrisna
Bhaskaránanda
Sri Juktésvar
Szvámi Jogánanda
Babadzsí
Sjáma Csaran Láhirí
Bidzsoj Krisna Goszvámi
Kebalánanda
Gambhiránanda
Bidzsojkrisna
Rámdász Katjá Baba
Dévadász Maharádzs
Nigamánanda
Szvámi Szatcsidánanda
Sankarácsárja
Bama
Balánanda
Brahmánanda
Oldalszám: 146
Kapcsolódó termékek
-25% kedvezmény
Ár 1 300 Ft
Akciós ár 975 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 1 000 Ft
Akciós ár 750 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 890 Ft
Akciós ár 668 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 800 Ft
Akciós ár 600 Ft
Raktáron (50+ db)