Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
12.000,- Ft felett
ingyenes
Minden 12.000,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte.

0 - 5.999,- Ft rendelés esetén 1390,- Ft
6.000 - 12.000,- Ft rendelés esetén 990,- Ft a szállítási díj.

Szív-Kert+ajándék CD

Cikkszám: B100
Ár: 2 700 Ft
Akciós ár 2 025 Ft
Raktáron (50+ db)
Termékleírás

Aforizmagyűjtemény az öröm és az ösztönzés jegyében

Hangoskönyv melléklettel
(100 vers V. Szabó Noémi és Agadha Székely Máté előadásában. Fuvola: Arthada)

Sri Chinmoy bölcsessége, a több mint 1600 kötetet kitevő, s százezret meghaladó számú aforizmájával gyengéden saját korlátozott fizikai valóságunk fölé emel minket, és egy magasabb, mindent átfogó tudat birodalmát tárja fel mindannyiunk számára.

Ezek az egyenként válogatott aforizmák - melyek egytől egyig úgy visszhangzanak, mint a himalájai imaharangok - ősi, örök igazságok bölcsességét kínálják az olvasónak, mai értelmezésben. Hagyjon hát időt magának, hogy csendben elolvassa ezeket az időtlen tanításokat és eltűnődjön rajtuk. Fogadja mindet szívesen, hisz mind világos és szeretetteljes üzenetet hordoznak. Legyen ez a kezdete egy véget nem érő tapasztalatnak, melyben Ön megnyílik a növekedésre és megszabadul mindattól, amely korlátoz és elválaszt bennünket.

Csendesítse hát le elméjét, ébressze fel a szívét, és fogadja magába ezeket a lélek-kereső igazságokat! Legyen az aforizmák együttes üzenete a vezérlő fénysugár az Önben lakozó kereső számára, mely egyre növekvő bölcsességet, örömöt, könyörületet és ösztönzést kínál életútja során, és mindenekelőtt azt a képességet, hogy teljes mértékben kibontakoztassa a világban való sajátos közreműködésének szépségét és egyediségét.?

131 oldal

Témakörök

Boldogság
A szív
Remény
Inspiráció
Meditációk
Az értelem
Elmélkedések
A kereső
Önfelajánlás
 

Kapcsolódó termékek
-25% kedvezmény
Ár 700 Ft
Akciós ár 525 Ft
Nincs készleten
-25% kedvezmény
Ár 1 400 Ft
Akciós ár 1 050 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 1 400 Ft
Akciós ár 1 050 Ft
Raktáron (50+ db)
-25% kedvezmény
Ár 2 200 Ft
Akciós ár 1 650 Ft
Raktáron (50+ db)