Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

A belső ígéret

Cikkszám: B078
Ár: 2 300 Ft
Akciós ár 1 840 Ft
Raktáron (17 db)
Termékleírás

A könyv utat mutat a végső önismeret eléréséhez. Választ ad arra, hogyan fedezzük fel a bennünk szunnyadó belső képességeket, és miként bontakoztassuk ki azokat. A szövegek, melyek Sri Chinmoy egyetemi előadásaiból származnak, időtlen bölcsességeket tárnak fel közérthető egyszerűséggel. A fejezeteket újra és újra elolvasva az olvasó a spirituális élet mélységeibe merülhet.

 

,,A spiritualitás nem menekülés a való világ elől. A spiritualitás megmutatja nekünk, mi az igazi valóság, és hogyan fedezhetjük azt fel itt a földön. A spiritualitás nem az élet megtagadása, hanem az élet legtisztább elfogadása.”  Sri Chinmoy

 

A témákból:

- Ismerd meg önmagad

- Az élet értelme

- A legfőbb kötelesség

- Hogyan éljünk két világban?

- Hogyan tegyünk Isten kedvére?

- Tudomány és spiritualitás

- A legfelsőbb titok

- Cselekvés és felszabadulás

- Minden tudás vége

- A világegyetem

- A belső szabadság

- Szeretet, odaadás és önátadás

 

317 oldal

Kapcsolódó termékek
-20% kedvezmény
Ár 1 400 Ft
Akciós ár 1 120 Ft
Raktáron (50+ db)
-20% kedvezmény
Ár 490 Ft
Akciós ár 392 Ft
Raktáron (50+ db)
-20% kedvezmény
Ár 990 Ft
Akciós ár 792 Ft
Raktáron (50+ db)