Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Boldogság+CD

Cikkszám: B072
Ár: 1 990 Ft
Akciós ár 1 592 Ft
Raktáron (20 db)
Termékleírás
Minden ember boldog szeretne lenni, de hol lehet a boldogságot megtalálni? Létezik-e valódi boldogság, vagy az ember élete szomorúság, kétségbeesés és öröm véletlenszerű váltakozása? Tudjuk-e mi az igazi boldogság? Lehetünk-e boldogok a belső küzdelmek és a külső akadályok ellenére? A könyvben Sri Chinmoy egyszerű és gyakorlati tanácsokat ad arra, hogyan valósítható meg egy mélyen belülről fakadó, sugárzó, tiszta és tartós boldogság.
Témakörök
Mi a boldogság?
Szívünk kiterjedése
Az öröm felszabadít
A pozitív megközelítés
Maradj a fényben
A szenvedés oka
Negatív érzelmek kezelése
Légy boldog!
Út a boldogsághoz
Teljes boldogság
A boldogság tulajdonságai
A boldogság titkai
A boldogság élete
Siker és fejlődés
Állandó boldogság
Oldalszám: 196
 
Kapcsolódó termékek
-20% kedvezmény
Ár 1 300 Ft
Akciós ár 1 040 Ft
Raktáron (50+ db)
-20% kedvezmény
Ár 1 300 Ft
Akciós ár 1 040 Ft
Raktáron (50+ db)
-20% kedvezmény
Ár 1 990 Ft
Akciós ár 1 592 Ft
Raktáron (50+ db)
-20% kedvezmény
Ár 1 100 Ft
Akciós ár 880 Ft
Raktáron (50+ db)