Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Szárított gyömölcsök, mogyorófélék, magvak

Szűkítési lehetőségek

Ár 270 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 373 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 375 Ft
Raktáron (50+ db)
-18% kedvezmény
Ár 379 Ft
Akciós ár 309 Ft
Raktáron (3 db)
Ár 402 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 448 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 479 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 590 Ft
Raktáron (19 db)
Ár 632 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 674 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 674 Ft
Raktáron (40 db)
Ár 956 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 090 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 132 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 225 Ft
Raktáron (50+ db)

Szárított gyümölcsök és magvak, illetve a különböző mogyorófélék felhasználásával bármikor egészséges reggelit vagy tízórait készíthetünk. Nagyszerűen feldobható a reggeli zabkása vagy zabpehely is némi szárított gyümölccsel és egy kis mogyoróval vagy mandulával. Ez főleg akkor hasznos, amikor nem tudunk friss gyümölcsökhöz jutni. A szárított gyümölcsök, magvak és mogyorófélék kiváló vitamin és ásványi anyag forrásként, sőt fehérje forrásként is szolgálnak számunkra. Az aszalt gyümölcsök megőrzik a gyümölcs aromáját és vitamin és ásványi anyag tartalmának jelentős részét.  Azáltal, hogy a folyadékok távoznak az aszalás során, a gyümölcsök cukor tartalma intenzívebben érezhető, ezért egészséges nassolni valóként is fogyaszthatók és ízesíthetők magvakkal és mogyorófélékkel.
A különböző mogyorófélék és magvak szintén remek kiegészítő ételek. Uzsonnára pár szem mogyoró vagy mandula kellő mennyiségű energiát ad és pont annyira telít, hogy elmúljon a falási roham, mindezt úgy, hogy nem hizlalnak és ásványi anyagokban, vitaminokban és nyomelemekben is gazdagok.