Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Teák, kávék

Szűkítési lehetőségek

Ár 495 Ft
Raktáron (5 db)
Ár 500 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 500 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 507 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 507 Ft
Raktáron (50+ db)
-6% kedvezmény
Ár 677 Ft
Akciós ár 639 Ft
Raktáron (5 db)
-6% kedvezmény
Ár 677 Ft
Akciós ár 639 Ft
Raktáron (1 db)
-5% kedvezmény
Ár 683 Ft
Akciós ár 651 Ft
Raktáron (3 db)
-18% kedvezmény
Ár 689 Ft
Akciós ár 565 Ft
Raktáron (7 db)
Ár 735 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 788 Ft
Nincs készleten

A tea és kávé fogyasztásnak évszázados hagyományai vannak. Japánban mai napig is tartanak rituális tea szertartásokat, és bizony az igazi kávé rajongók is saját kis rituáléval készítik és fogyasztják el kedvenc kávéjukat.
Hagyományok mellett a tea és kávé fogyasztásnak is megvannak a maga jótékony hatásai. A tea fogyasztásnak és azon belül a természetes, illetve zöld teáknak orvosilag is bizonyított, jótékony hatása van a szervezetre. Ezt már az ősi Kínában is felfedezték és mindennapos tea fogyasztásnak is köszönhető, hogy hosszú és egészséges életet éltek. Frissítő hatásuk mellett, nyugtatják a gyomrot és javítják a keringést és a kardiovaszkuláris panaszokat is gyógyítják. Emellett egyes teák a fogyásban is remek kiegészítők.
A különböző kávékat sokan napindítóként fogyasztják, ami érthető, hiszen a meleg, sötét ital sokféleképpen elkészíthető és a benne lévő koffein serkenti az agyműködést. A koffein oldja a depressziós hangulatot, javítja a koncentrációt és az intuíciókat. Emellett a szellemi fáradtságra is kiváló. Továbbá a kávé a benne lévő koffeinnek hála serkenti a vérkeringést, így jótékony hatással van a vérnyomásra és persze a szívműködésre. Sportolóknak is jól jöhet a kávéfogyasztás, hiszen növeli a sportteljesítményt és az izmok összehúzódó képességét. Továbbá hatással van az emésztésre és a máj és a vese működésre is.