Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Természetes édesítőszerek

Szűkítési lehetőségek

Kerülnéd a kristálycukrot? Szereted a természetes ételeket? Jó helyen jársz! Próbáld ki a természetes édesítőszereinket:

-25% kedvezmény
Ár 366 Ft
Akciós ár 275 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 543 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 573 Ft
Raktáron (50+ db)
-27% kedvezmény
Ár 798 Ft
Akciós ár 579 Ft
Raktáron (26 db)
-4% kedvezmény
Ár 864 Ft
Akciós ár 829 Ft
Raktáron (1 db)
Ár 866 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 925 Ft
Raktáron (50+ db)
-24% kedvezmény
Ár 1 070 Ft
Akciós ár 810 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 116 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 376 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 492 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 494 Ft
Raktáron (50+ db)
-28% kedvezmény
Ár 2 006 Ft
Akciós ár 1 450 Ft
Raktáron (50+ db)
-27% kedvezmény
Ár 2 007 Ft
Akciós ár 1 469 Ft
Raktáron (50+ db)
-12% kedvezmény

A cukorfogyasztás bizony hatással van az egészségünkre, különösen akkor, ha nagy méreteket ölt. A túlzott cukor-, illetve szénhidrátbevitel számos negatív hatással bír. Ezek közül a médiában a legnagyobb ellenségként az elhízással találkozhatunk. De nem árt tudni, hogy ez nem az egyetlen mellékhatása, többek között szív- és érrendszeri betegségek kialakulásával is összefüggésbe hozható. A cukorbetegség pedig egyértelműen megszabja, hogy az abban szenvedők miből és mennyit fogyaszthatnak.

Azok számára, akik szeretnének (vagy muszáj) odafigyelni a cukorbevitelre, még mindig több alternatívája van: léteznek természetes édesítőszerek és mesterséges édesítőszerek is.

A mesterséges édesítőszerek, mint például az aceszulfám-K, aszpartám, szuklaróz egy részét kifejezetten a cukor leváltására fejlesztették ki laboratóriumokban, azonban akad olyan is köztük, amely a puszta véletlennek köszönheti, hogy az édesítőszerek között találhatjuk a nevét. Mindenképpen érdemes utánaolvasni az anyagok eredetének és ismert (mellék)hatásainak!

Akik törekszenek az E-mentes étrendre, előnyben részesítik a természetes alapanyagokat a legjobb döntés a természetes édesítőszerek közül választani (akár többféle terméket is érdemes kipróbálni). A kínálatunk nem korlátozódik csupán egy-egy termékre, nádcukor, nyírfacukor, gyümölcscukor, szőlőcukor, kókuszvirágcukor, tápiókaszirup, stevia, és juharszirup több változatban és kiszerelésben is elérhető.