Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Vitaminok (A,B,C,D,E,K,Multi)

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 890 Ft
Raktáron (16 db)
Ár 2 190 Ft
Raktáron (25 db)
Ár 2 250 Ft
Raktáron (39 db)
Ár 2 490 Ft
Raktáron (21 db)
Ár 3 290 Ft
Raktáron (15 db)
Ár 3 616 Ft
Raktáron (1 db)
Ár 3 990 Ft
Raktáron (9 db)
Ár 4 390 Ft
Raktáron (10 db)
-34% kedvezmény
Ár 4 990 Ft
Akciós ár 3 300 Ft
Raktáron (10 db)
Ár 5 690 Ft
Raktáron (11 db)
Ár 5 990 Ft
Raktáron (35 db)

Az emberi szervezetnek megfelelő működéséhez - ha kis mennyiségben is - szüksége van bizonyos szerves vegyületekre, úgynevezett vitaminokra. Ezek egy részét saját maga is képes előállítani, azonban vannak olyanok melyeket csak táplálkozás útján tud megszerezni. Összesen 13, a tudomány által elismert vitamin van jelenleg. Ezek között vannak zsírban, illetve vízben oldódóak egyaránt.

Amennyiben nem viszünk be elegendő mennyiségű vitamint a szervezetünkbe, annak számos következménye lehet, például romlik a közérzetünk, kevésbé lesz ellenálló a szervezetük bizonyos betegségekkel szemben, de akár nagyon komoly megbetegedésekhez is vezethet a vitaminhiányos életvitel. Az egyik ilyen tipikus súlyos betegség a skorbut, mely a C-vitamin hiányában alakul ki és roppant veszélyes is lehet, véraláfutásokat, vérzéseket is okoz, a modern életvitel melletti kialakulása már nem jellemző.

Fontos tehát idejében hozzájuttatni a szervezetünket a megfelelő vitaminokhoz. Ennek elsődleges formája a helyes étrend kialakítása kell hogy legyen nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel. Emellett kiváló táplálékkiegészítők léteznek (mint amilyeneket itt nálunk is talál), melyek hozzásegítenek a kiegyensúlyozott vitaminháztartás megszerzéséhez olyan időszakokban is, amikor a friss élelmiszerekhez nehezen, vagy egyáltalán nem lehet hozzájutni. Akár célzottan egy-két vitamint keres, akár egy általánosabb, minden vitamint tartalmazó megoldásban gondolkodik, nálunk mindkettőhöz elérhető áron hozzájuthat. (Felhasznált forrás: Wikipédia)