Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Xilovit rágók, Xilovit fogkrém

Szűkítési lehetőségek

A szép, egészséges fehér fogak elengedhetetlenek az őszinte, ragyogó mosolyhoz. Ennek elérése és megőrzése érdekében kulcsfontosságú, hogy a megfelelő szájápolási eszközöket használjuk.

A Xilovit rágók és fogkrémek bizonyítottan eredményesen veszik fel a harcot a fogszuvasodás ellen. A Xilovit rágó nem tartalmaz mesterséges édesítőszert (aszpartam) vagy cukrot, édes ízét csakis a xilitnek köszönheti. A rágók ízesítését is kizárólag természetes anyagokkal oldják meg (létezik fahéjas, áfonyás, borsmentás, citrus, fodormentás ízű változat). A Xilovit fogkrém hasonlóan a rágóhoz xilitet tartalmaz, mesterséges ízesítőktől mentes. A száj pH értékét stabilan, az ideális értékhez közel tartja, valamint segít a szuvasodás megelőzésében, mivel az azt okozó baktériumok szaporodását a xilit ellehetetleníti.