Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Zöld italporok, Kovaföldek

Szűkítési lehetőségek

Ár 1 166 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 430 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 430 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 475 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 783 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 3 100 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 3 694 Ft
Raktáron (50+ db)

Zöld italporok a tökéletes reggeli, napindító italokhoz. Kóstolja meg búzafűből vagy spirulinából készült zöld italporunkat és meglátja ezután, el se tudja majd képzelni reggeljeit egy jó, zöld ital nélkül.
A különböző italporoknak rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Javítják, és a helyes mederbe terelik emésztését, segítenek a szervezetnek megszabadulni a nem kívánatos, felhalmozódott salak és méreganyagoktól. Továbbá rengeteg energiát adnak, ami reggelente nagyon jól tud jönni, rögtön vidámabban indul majd a nap. Rendszeres fogyasztásuk megszabadít az állandó fáradtságtól, a narancsbőrtől és a komoly betegségek megelőzésére is kiválóak. Antioxidáns hatásukkal a testen belüli gyulladások kezelésében is fontos szerepet játszanak és segítenek a rák megelőzésében is.
Reggel érdemes fogyasztani, éhgyomorra. Így a zöld italpor képes kifejteni minden jótékony hatását a szervezetben. Kipucolja a szervezetet, lúgosít és feltölt energiával.