Kipróbált
minőség
Minden saját márkás termék (NaturPiac, Xilovit, Neera, Nature7) minőségi vizsgálaton esik át, van róluk tanúsítványunk, nyomon követésünk, HACCP rendszerünk, a termékeket pedig mi magunk is fogyasztjuk. Sok alapanyag és termék egyenesen a termelőtől/gyártótól érkezik, ezzel csökkenteni tudjuk a kereskedelmi szállítmányozáskor keletkező környezetszennyezést is.
Több mint
életmód weboldal
Olyan cikkekből, írásokból idézünk ami mögött van tudomány és tudunk forrást megjelölni. A fellelhető tudásanyag alapján rálelhetsz egy harmonikus és tiszta életre vezető útra, hogy kiegyensúlyozottság és megelégedés követhesse életed ezt követő részét.
8.999,- Ft felett
ingyenes
Minden 8.999,- forint feletti vásárlást díjmentesen kiszállítunk országszerte. Rendelj kényelmesen és gyorsan otthonról, felejtsd el a sorban állást és a cipekedést.

Zöldség és gyümölcslevek, vízek

Szűkítési lehetőségek

Ár 703 Ft
Raktáron (50+ db)
-37% kedvezmény
Ár 703 Ft
Akciós ár 446 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 703 Ft
Raktáron (50+ db)
Ár 1 077 Ft
Raktáron (30 db)
-6% kedvezmény
Ár 1 088 Ft
Akciós ár 1 027 Ft
Raktáron (2 db)
-26% kedvezmény
Ár 1 166 Ft
Akciós ár 863 Ft
Raktáron (8 db)

Az egészséges életmód alapfeltétele a megfelelő, természetes folyadék és tápanyagpótlás. Ezért mindennap ügyelnünk kell arra, hogy a nap folyamán rendszeresen, lehetőleg 5-8 alkalommal fogyasszunk folyadékot. A folyadékpótlásra kiváló a víz, amit ha palackozott formában tartunk magunknál, bármikor használhatunk. Így bárhol tarthatjuk a megfelelő hidratáltságot.

Gyümölcsleveinkkel a folyadékpótlás mellett tápanyagokhoz és vitaminokhoz is juttathatjuk szervezetünket. Termékeink között az édesszájúak természetes, 100%-os és Bio gyümölcslevek közül választhatnak, de a zöldséglevek kedvelői is megtalálják az igényüknek megfelelő Bio italokat, mint a zöldséglé, a savanyú káposztalé, vagy a paradicsomlé. Zöldség- és gyümölcsleveink hozzájárulnak egészséges életvitelének biztosításához. A gyümölcslevek mellett ügyeljen a napi megfelelő vízmennyiség fogyasztására is, hagy a napi 2-4 liter folyadék bevitele teljesüljön.